There was an error in this gadget

Monday, June 28, 2010

salam sume...

untuk semua yg dah lawat blog sy.. thank you so much k... walaupun xde pape pun sebenarnya kat blog nie.. huhuhu...

mmmm... arinih boring skit sbb ekin, dev n goki takdak... ekin cuti smpai rabu.. goki n dev plak de meeting kat kbs psal modul english diaorg.. hurmmm... tp, pg td dr kul 9 smpai kul 1 de meeting... lame giler dowh.. tp, tak terasa lame pun.. mybe sbb meeting agak happening kot... mmmm..

lg? ape nak ckp? skang masuk fb mcm dah boring plak.. asal eh? hurmmm... dulu takde pun.. agaknya dah slalu sgt ngadap fb nie.. same lah mcm friendster ngan myspace... lame2 jd boring.. masuk2 je.. hurmmm.. tp, sbb gile main games n ramai family n frens kat sana.. nak tak nak kenelah masuk jugak fb tuh.. at least dua ari sekali.. kalau tak masuk byk news yg tertinggal.. maklumlah.. sekang nie ape2 urusan or aktiviti guna fb je.. senang n mudah... nak kawen pun tak yah nak bazirkan kad.. upload je sekeping kad pastu tag je sesape yg nak di jemput...

oh ya, tasha dah tunang sabtu lepas.. rugi tak g kan? kene g umah sedara yg nak kawen tuh... hurmmm... xpelah, nanti setahun lg tasha kawen, br pegi...

oklah, takde idea nak tulis.. td mencurah2... la nie ilang ntah ke mana... see u again..

No comments: